Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El PSC de Montornès aprova, per unanimitat, la llista per les eleccions municipals del 24 de maig

Marta Bailón ocuparà el segon lloc de la candidatura per darrera de l'alcaldable, Eva Díaz.

La darrera assemblea del PSC de Montornès ha aprovat, per unanimitat, la llista de dones i homes que acompanyaran a la candidata Eva Díaz que va guanyar el procés de primàries celebrat l'octubre passat. La candidatura respecta el criteri de paritat entre homes i dones, però les tres primeres persones de la llista són dones, amb una voluntat expressa de traslladar la sensibilitat femenina a la forma de fer política, segons indiquen els socialistes.

Marta Bailón, regidora del grup municipal, ocupa el segon lloc de la llista, Iane Valentín el tercer, Jorge Silva el quart i Sergio Pinza el cinquè. La resta de posicions són: 6a Susana Calderón, 7a Laura Astorga, 8è Juan José Sierra, 9è Carlos Vázquez, 10è Txesco Fernández, 11a Rut Carlos, 12è Juan Diego Rodríguez, 13è José Luís Carlos, 14è Juan Ángel Contreras, 15a Mili Morales, 16a Eva Contell, 17è José Mª Ruiz (exalcalde 1995-2003), 18è Robert García, 19a Marta Pérez i 20è Daniel Cortés (exalcalde 2003-2011).

La nova candidata el PSC de Montornès s'ha plantejat com a repte "impulsar per a transformar les polítiques i la forma de fer a Montornès".

Els socialistes consideren que a la llista hi ha "un grup de persones molt cohesionat amb moltes ganes de treballar per Montornès que tenen una gran competència en resoldre conflictes i impulsar projectes, i estan força vinculats amb el teixit social i cultural del nostre poble".

Share