Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Els socialistes del Vallès Oriental aproven 30 candidatures per les eleccions municipals del 24 de maig

Al Baix Vallès el PSC no té ara mateix candidats a Vallromanes i Santa Maria de Martorelles.

El Consell de Federació del PSC del Vallès Oriental va aprovar dimecres passat gairebé la totalitat de les candidatures que presentaran a les properes eleccions municipals. Finalment seran 30 llistes, 11 menys que ara fa 4 anys, tot i que s'espera que se’n configuri alguna més en els propers dies.

Amb les llistes tancades es calcula que els socialistes es presentaran al 94% de tota la població de la comarca. Tres d’aquestes candidatures seran independents: Castellterçol, Sant Quirze Safaja i El Montseny.

Un total de 538 candidats i candidates formen part de les llistes electorals, dels quals 245 són dones i un 43,12% noves incorporacions.

En un comunicat de premsa el PSC ha explicat que en la configuració de les candidatures "ha apostat per continuar amb lideratges sòlids i contrastats i amb molta feina feta en poblacions amb actuals alcaldes socialistes, i també per nous candidats i candidates amb molta empenta i il.lusió per treballar pels municipis i des dels municipis per lluitar contra la crisi econòmica i defensar els drets socials com a eixos prioritaris dels programes socialistes".

Al Baix Vallès, el PSC presentarà candidatura a tots els municipis excepte Santa Maria de Martorelles i Vallromanes. Destaca la continuïtat dels alcaldables del 2011 a Mollet (Josep Monràs), Parets (Sergi Mingote), Montmeló (Antoni Guil), Martorelles (Assumpta Pastor) i Vilanova del Vallès (Marialluïsa Ferré).

Hi ha hagut relleus a La Llagosta amb Oscar Sierra, Montornès amb la nova candidata Eva Díaz i Sant Fost de Campsentelles, amb Juan Alvárez.

Share