Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

ERC Montornès presenta el llibre Tu fas Montornès, crea un nou país

La formació republicana es presenta a les eleccions municipals amb Joffre Giner com a cap de llista.

Esquerra Republicana de Montornès presentarà el pròxim dimecres 22 d'abril, a les 19 h, a la sala d'exposicions del Casal de Cultura, la seva iniciativa "Tu fas Montornès, crea un nou país", un llibre digital gratuït conformat per escrits de gent del municipi i figures de reconegut prestigi.

Entre els protagonistes hi ha Ernest Benach i Pascual, president del Parlament de Catalunya (2003-2010), Arnau Gonzàlez i Vilalta, professor de història moderna i contemporània (Universitat Autònoma de Barcelona), o Enric Prats i Gil, professor de pedagogia Internacional (Universitat de Barcelona).

Tots ells reflexionen sobre com ha de ser la futura República Catalana a partir d’apassionants relats curts en clau personal.

L’obra, però, no estarà disponible fins al mateix dia de Sant Jordi, quan al lloc web http://tufasmontornes.cat, se substituirà el temporitzador existent pels corresponents enllaços de descàrrega del llibre digital.

ERC es presenta a les eleccions municipals amb l'objectiu d'aconseguir representació al plenari. La llista l'encapçala Joffre Giner i Marta Cornudella és la número 2 de la candidatura montornesenca.

Share