Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El PSC de Vilanova vol crear un servei públic de bus que connecti els barris amb el centre del poble

Els socialistes es comprometen, durant la seva presentació, a revisar de dalt a baix el projecte del barri Rodes.

Cap a 300 propostes en 4 eixos diferents formen part del programa electoral que el PSC de Vilanova del Vallès presentarà en la convocatòria del 24 de maig. Unes 130 persones -segons fonts del partit- van assistir dissabte a la
presentació de la llista, que va tenir lloc al vestíbul del Centre Cultural. Marialluïsa Ferré, la cap de llista del PSC-CP va presentar les principals propostes del programa i als 16 membres que formen la candidatura.

 Entre les propostes presentades hi ha la creació d'un servei de bus públic que connecti els barris i el centre del poble, així com a itineraris de vianants i bicicletes.

A més, el PSC vol revisar de dalt a baix el projecte del barri Rodes "per fer-lo possible i assumible pels veïns", s'oposarà a la reobertura de la pedrera de Santa Quitèria i habilitarà el camí fluvial del riu Mogent per l’esport natura i l’esbarjo.

Els socialistes es comprometen a fer i publicar totes les auditories econòmiques i de gestió i a governar amb la participació de la ciutadania.

Durant la presentació, Marialluïsa Ferré va destacar que el 50% de la llista són independents: "una candidatura paritària i molt representativa dels ciutadans de Vilanova. Són gent preparada, de diversos perfils professionals, que estem units per un vector comú la lluita social per una Vilanova millor", va sentenciar.

Share