Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

IVall presenta la candidatura per les eleccions municipals que presenta onze cares noves

Joan Gimferrer i Joaquim Masdeu acompanyaran en les posicions 2a i 3a al candidat Jordi Alburquerque.

Independents de Vallromanes va presentar el passat diumenge la candidatura que presentarà a les eleccions municipals del 24 de maig. Per primera vegada a la història aquest partit independent ha aconseguit el recolzament de 21 persones, el màxim que permet la llei electoral en aquest municipi.

Fonts d'IVall han destacat que a més d'incorporar a gent jove "que s’ha volgut sumar a aquest projecte" també és manté el suport de les persones que donaven suport al partit independent en els anteriors comicis.

De la vintena de persones que formen la candidatura, 11 són cares noves. Es tracta de veïns i veïnes del poble de diferents sensibilitats que formen part del teixit associatiu del municipi. Persones implicades en la millora del poble i que dirigeixen algunes entitats, com Amparo Martí o Marta Illescas. Destaca també la presència dels joves Joan Sánchez, Pau Valls i Aleix Carbonell.

Renovació en el lideratge d'IVall

Independents de Vallromanes ha apostat per un nou lideratge en les eleccions municipals del 24 de maig. Jordi Alburquerque, actualment regidor al consistori, serà el cap de llista que estarà acompanyat per Joan Gimferrer, anteriorment a la candidatura d’Iniciativa per Catalunya-Verds com independent, i Joaquim Masdeu, que són el número 2 i 3, respectivament.

Els seguiran, Teresa Riera en el 4t lloc i Marta Illescas en el 5è. L’actual regidor d’IVall, Albert Jubierre, serà el número 6. Una altra de les incorporacions destacades és Jordi Molina, que ocuparà la setena posició de la llista, seguit de Joan Sánchez (8è), Rosa Martín (9a), Pau Valls (10è) i de Carles Ortiz -president del partit- que tanca la candidatura.

Els suplents són Juanjo Romo, Pilar Sánchez, Aleix Carbonell, Amparo Martí, Tito Pou, Núria Forca, Jordi Alié, Sílvia Schilt, Jordi Ribera i Lurdes Prims. L'excaldessa de Vallromanes ocupa la 21a posició. 2

Independents de Vallromanes és un partit polític transversal que recull totes les sensibilitats i ideologies que té com a objectiu la millora del benestar dels vallromanins i vallromanines.

Share