Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Eleccions Municipals 2015: Sis forces polítiques es presentaran a Sant Fost de Campsentelles

L'actual alcaldessa, Montserrat Sanmartí, d'IUSF, vol consolidar la seva majoria després d'haver pactat amb CiU.

La principal novetat de les eleccions municipals 2015 a Sant Fost de Campsentelles serà l'absència del partit independent Gent per Sant Fost, liderat per Montserrat Armengol, i sorgit d'una antiga escissió a IUSF. D'aquesta manera els dos partits del govern municipal, Independents Units per Sant Fost i CiU, es trobaran en aquests comicis amb llistes de PSC, ERC, PP i Sumem Sant Fost (ICV-EUiA i Podem).

Montserrat Sanmartí, l'actual alcaldessa, vol aprofitar la seva gestió al govern per renovar una majoria còmode assolida el 2011 (6 regidors). En les primeres posicions de la llista d'IUSF destaca l'absència del fins ara regidor d'esports, José Manuel Múrcia, que ocupa el 13è lloc.

Una altra de les cares noves és l'exregidor socialista Pere Raspall que ocupa el 8è lloc de la candidatura. Darrera de Sanmartí repeteix el primer tinent d'alcaldia, Juan Francisco Fernández i president del partit independent. Blanca Torrallardona ocupa el 3r lloc, Marc Muñarch el 4t i Marc Rico el 5è. L'actual regidora Margarita Santos ocupa la sisena posició.


CiU, amb dos regidors al plenari, repeteix cap de llista amb Quim Pérez. La candidatura es completa als primers llocs amb Pere Tarrés, Isabel Luna, Francisco Javier Rebollo i Mercedes Rodríguez. Els convergents van doblar la seva representació ara fa 4 anys (1 a 2 regidors).

Xavier Conesa s'estrena com a cap de llista d'ERC en substitució d'Antoni Piñero que tanca la candidatura en 13a posició. Conesa ha fet una clara aposta per la gent jove i per candidats molt vinculats amb el teixit associatiu del municipi. Carles Miquel és el número 2, Núria Illana de les JERC és la 3a, Alberto Ortega el 4t i Laia Casasayas la 5a.

Juan Alvárez encapçala la renovada llista del PSC que ha hagut de superar diferents crisi internes després del daltabaix del 2011 quan van passar de 4 a un sol representant. Francisco Guerra és el número 2, Sonia Sevillano la 3, Pedro Malondas el 4t i Sara Hernández la 5a.

Núria Fresquet, candidata d'ICV-EUiA el 2011, és l'alcaldable de la llista de Sumem per Sant Fost que engloba ICV-EUiA i el Cercle de Podemos al municipi.

Fa 4 anys la coalició no va aconseguir representació després de jugar-se amb ERC, en un sorteig a cara o creu, l'acta de regidor. Ariadna Jaumot és la 2a, Carlos Monleon el 3r, Alberto Bastida el 4t i Victoria Campos la 5a.

Per últim, el PP -amb un regidor al plenari- presenta com a candidata Susana Ferrer seguida per l'actual regidor Casiano Sánchez, per Dolores Paez, Juan González i Clara Vargas.

Share