Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Eleccions Municipals 2015: Segon assalt entre Guil (PSC) i Manils (ICV-EUiA) per l'alcaldia de Montmeló

ERC, actualment sense representació, pot decantar la nova majoria de govern que sorgeixi del 24 de maig.

Els pactes postelectorals decidiran molt probablement el nou govern de Montmeló. Tal com ja va succeir el 2011 el frec a frec entre les dues forces majoritàries (PSC i ICV-EUiA) està previst que es repeteixi. Aleshores Antoni Guil, actual alcalde de Montmeló, va millorar els resultats dels socialistes que van assolir 6 regidors.

També ICV-EUiA, amb Jordi Manils, va incrementar la seva representació passant de 4 a 5 edils. El pacte posterior amb CiU i PP ha donat l'estabilitat necessària al PSC que en aquesta ocasió estarà molt pendent de l'entrada d'ERC que ja va tenir representació anys enrere.


Els republicans es presenten amb una llista renovada que encapçala Albert Montserrat. Les 5 primeres posicions les completen Joana Verdera, Màrius Montón, Alba Torras i Joan Carles Díez.

El PSC presenta una llista continuista en les primeres posicions. Antoni Guil, alcalde des del 2010, compta amb el primer tinent d'alcaldia, Pere Rodríguez, en el 2n lloc i amb Maria Jesus Prieto en el 3r. Una de les novetats és la presència d'Ariadna Ojeda en la 4a posició, continuen Lluís Esteban en el 5è i Carme Palacios en el 6è.

L'exregidora del PSC de Montornès, Antònia Blanchart, és l'11a de la candidatura com a independent.

A la Coalició ICV-EUiA, Jordi Manils repeteix com a alcaldable i presenta com a número 2 el veterà Juan Vinuesa. Completen les primeres posicions: Ana Moreno, Mari Cruz Ramal i Marcel Comas.

CiU i PP mantenen els mateixos candidats respecte el 2011: Abel Florensa i Carlos Román. Tots dos van aconseguir un sol representant en les eleccions de fa 4 anys.

El número 2 de CiU a Montmeló és l'independent Salvador Pastor, el 3r Xavier Vallmitjana, la 4a Maria Sola i la 5a Núria Ductuyat.

Share