Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

MxV-ERC i CiU de Vallromanes renovaran el pacte de govern fins al 2019

Els dos grups municipals han signat aquest divendres un preacord que farà a David Ricart, de nou com a batlle.

Més per Vallromanes ERC i CiU s'han compromès aquest divendres a tenir redactat i signat, com a màxim el 12 de juny, el programa de govern del pacte que renovaran les dues forces polítiques fins al 2019. En les eleccions municipals del 24 de maig la candidatura encapçalada per David Ricart (MxV-ERC) va passar de 3 a 5 regidors -recuperant el resultat de 2007- i va incrementar en 126 vots els suports rebuts.

CiU, soci de govern des del 2012 amb Mariluz Muñoz, també ha crescut en nombre de vots (passa de 239 a 250 vots) però perd un dels 3 regidors que tenia.

En el preacord, signat aquest divendres, tant David Ricart com Mariluz Muñoz han fet públic que ja han començat a redactar el programa de govern 2015-19 a través de la posada en comú dels respectius programes electorals.

Distribució de responsabilitats

De moment, ja s'ha avançat que David Ricart serà l'alcalde de Vallromanes fins al 2019 i que alhora serà el responsable de les àrees d'Urbanisme, Hisenda, Participació i Transparència.

Mariluz Muñoz, de CiU, serà la primera tinenta d'alcaldia i responsable de Cultura, Joventut, Mobilitat i Tresoreria.

Josep Segarra, de MxV-ERC, serà el segon tinent d'alcaldia i portarà les carteres de Governació i Medi Ambient.

César Andreu Cabot, de CiU, assumirà la tercera tinença d'alcaldia i gestionarà Serveis, Obres i Ensenyament.

Josep Maria Garcia, de MxV-ERC, serà el regidor responsable de Serveis Socials, Gent Gran i Festes ; Mònica Fernández, de MxV-ERC, portarà Promoció Econòmica, Turisme, Salut i Consum i Helena Masanas, de MxV-ERC, serà la regidora de Comunicació, Noves Tecnologies, Infància i Esports.

La signatura del preacord de govern entre Més per Vallromanes ERC i CiU posa de manifest el bon estat de salut del pacte de govern que les dues formacions ja van signar el juny 2012 després de la moció de censura contra l'anterior alcaldessa, Lurdes Prims, d'iVall.

En les darreres eleccions, els independents -amb Jordi Alburquerque de cap de cartell- han perdut 93 vots i han passat de 3 a 2 regidors (207 vots, 17,75%).

El plenari es completa amb la nova formació independent Gent per Vallromanes -encapçalada per David Carrillo- que ha obtingut dos regidors i ha deixat sense representació al seu antic partit ICV.

Share