Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Canviem Mollet celebrarà divendres una assemblea prèvia al ple de constitució del nou Ajuntament

Segons la coalició electoral "només hi ha dues opcions: continuïtat o canvi de persones i de polítiques".

A manca de tres dies per al Ple de constitució del nou Ajuntament de Mollet i de l'elecció de l'alcalde, Canviem Mollet ha emès un comunicat de premsa on planteja les dues opcions sorgides del resultat electoral del passat 24 de maig: continuïtat o canvi de persones i de polítiques.

La coalició electoral, integrada pel Cercle de Podem a Mollet i per ICV-EUiA, va ser la segona força més votada en els comicis però amb els mateixos regidors (7) que el PSC que en va perdre 5 respecte el 2011.

Per poder escoltar, debatre i prendre decisions sobre la situació política actual, Canviem Mollet ha convocat una assemblea per aquest divendres 12 de juny, a les 19 hores, al Centre Cívic Can Pantiquet.

En el comunicat de premsa, Canviem Mollet assenyala que "lluitarà fins a l'últim minut per aconseguir aquest canvi que anhela la ciutadania i després, ja sigui des del govern o des de l'oposició, vetllarem per la pulcritud democràtica i la defensa dels drets i el benestar de la ciutadania".

La postura de CiU

Canviem Mollet assenyala que en les converses que han mantingut amb CiU "han pogut comprovar el seu posicionament contrari a configurar una alternativa de canvi (..) fent alcalde Monràs per acció o per omissió".

"La seva posició, clarament, com a govern sortint, ha estat no facilitar una nova alternativa, un govern de canvi que la ciutadania ha reclamat de forma majoritària".

Cal recordar que durant les negociacions CiU va proposar per una banda un pacte amb Ara Mollet ERC-MES i Canviem sempre i quan l'alcaldia l'ocupés durant 4 anys el candidat dels republicans, Oriol López Mayolas.

L'altra opció plantejada era el tripartit PSC, Ara Mollet ERC-MES i CiU que va ser descartat pels republicans.

Share