Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Presentat l'acord entre ERC, PSC, Més Acció i ICV-EUiA per governar Martorelles fins al 2019

Les quatre forces es comprometen a encarregar una auditoria externa abans del 30 de juliol de 2015.

ERC, PSC, Més Acció per Martorelles i ICV-EUiA han presentat aquest dimecres a la tarda, en roda de premsa, l'acord pel pacte de govern per a la legislatura 2015-2019 a l'Ajuntament. Les quatre formacions polítiques signants de l'acord s'han compromès a publicar un programa d'acció de govern abans del 30 de juliol vinent.

L'alcaldia de Martorelles durant els propers 4 anys serà pel cap de llista de la força més votada, Marc Candela, d'ERC. Entre les regidories que tindrà assignades hi ha les de Règim Intern, Urbanisme i Via Pública, Seguretat Ciutadana, Comunicació i Cooperació.



La resta de l'equip de govern quedarà de la següent manera:

-Joan Marc Flores i Riera (ERC): Hisenda, treball i Esports.
-Gerard Magriñà i Berenguer (ERC): Cultura, Joventut i Desenvolupament tecnològic.
-Assumpta Pastor Torres (PSC): Serveis socials, Dones i Gent gran.
-Octavi Mill Pérez (Més Acció): Promoció econòmica i Turisme.
-Juan Garcia Caba (ICV-EUiA): Participació, Medi Ambient, Sanitat i Educació.

Pel que fa a les tinences d'alcaldia seran ocupades per ERC (la primera), PSC (la segona) i ICV-EUiA (la tercera).

Entre els acords adoptats hi ha la creació d'una comissió de seguiment de l'acord que es reunirà en caràcter ordinari cada tres mesos per fiscalitzar el compliment.

Compromisos dels signants del pacte

Les quatre forces polítiques es comprometen a millorar, dignificar i prioritzar les àrees d'atenció a les persones com són els serveis socials, educació, treball, cultura, esports i joventut.

També es comprometen a encarregar una auditoria externa abans del 30 de juliol de 2015 i a buscar l'assessorament d'un servei jurista i economista.

Per altra banda, ERC, PSC, Més Acció i ICV-EUiA treballaran per a l'aprovació en bloc de tots els temes portats al plenari, excepte aquells que "emanin del procés de reafirmació nacional de Catalunya que hi haurà llibertat de vot, però no manifestacions o posicionaments públics en contra de les posicions de les altres parts membres".

Share