Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Óscar Sierra, del PSC-PSOE, nou alcalde de la Llagosta com a candidat de la llista més votada en les eleccions municipals

Durant el ple de constitució del nou Ajuntament va rebre 8 vots favorables, 7 del PSC-PSOE  i 1 de la regidora de CiU, Mireia Egea.

Óscar Sierra (PSC-PSOE) va ser escollit el passat dissabte al migdia com a nou alcalde de la Llagosta durant el Ple de constitució del nou Ajuntament. En la votació inicial, Sierra va obtenir el suport de vuit regidors (set del PSC-PSOE i un de CiU).

A continuació, Óscar Sierra va ser nomenat batlle de La Llagosta per haver encapçalat la candidatura més votada a les eleccions locals del 24 de maig. Durant la votació es necessitava majoria absoluta, nou regidors o més.

La sessió plenària d’investidura va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament i en el moment d'escollir l'alcalde ICVEUiA, Ciutadans, PP i ERC van votar els seus respectius caps de llista com a candidats a l'alcaldia.

A més dels vuit regidors que van donar uport a Óscar Sierra, cinc van optar per l'exalcalde i candidat d'ICV-EUiA, Alberto López; dos per Jordi Sabanza (Ciutadans); un per Jaume Bonallach (PP) i un per Xavier Cols (ERC).

La regidora de CiU, Mireia Egea, va decidir no presentar-se com a candidata a l'alcaldia de la Llagosta i va votar per Óscar Sierra (PSC).

Un nou Ajuntament amb un Govern en minoria

L’Ajuntament de La Llagosta ha quedat configurat per 7 regidors i regidores del PSC (Óscar Sierra, Concepción Jiménez, Mariano García, Raúl Valero, Antonia Illescas, Jordi Jiménez i Francinsco Ruiz); 5 d'ICV-EUiA (Alberto López, Virgínia Jiménez, Marta Melgar, Jesús Ríos i Jordi Alonso); 2 de Ciutadans (Jordi Sabanza i Sonia Sánchez); 1 del PP (Jaume Bonallach); 1 d'ERC (Xavier Cols) i 1 de CiU (Mireia Egea).

Amb la victòria assolida en les eleccions municipals del 24 de maig, el PSC-PSOE recupera l'alcaldia que ja va ostentar entre el 1983 i el 2011.

Fa 4 anys, PSC i ICV-EUiA van tenir el mateix nombre de regidors (6) però en aquesta darrera convocatòria els socialistes han agafat avantatge pujant de 6 a 7 i els ecosocialistes han perdut un representant.

Entre una i altra força hi ha hagut una diferència de 317 vots.

Share