Canviem Mollet denuncia una pujada d'impostos encoberta per part del Govern Socialista de Mollet

La Coalició d'Esquerres anuncia converses amb la resta de l'oposició "per intentar corregir aquesta situació".

Canviem Mollet ha denunciat una pujada de l'Impost de Béns Immobles a la ciutat a causa de la revisió del cadastre que ha fet pública el Ministeri d'Hisenda del Govern Espanyol. La decisió, que s'ha produït a través d'un decret, farà que s'incrementi la quota de l'IBI de cara al 2017 tot i que en la recent aprovació de les ordenances fiscals es va anunciar una congelació dels impostos.

Register to read more...

Santiago Vidal diu a Parets que “només amb la República Catalana es podrà acabar amb els Judicis Sumaríssims”

A més de Vidal, l’acte organitzat per Ara Parets ERC va comptar amb les intervencions d’Albert Lucero Pagès i Jaume Rocabert Nadal, besnéts de l’exalcalde Amadeu Pagès Xartó i de l’exregidor Esteve Seguer Forés.

El senador d’Esquerra Republicana de Catalunya i exjutge de l’Audiència Provincial, Santiago Vidal, va participar divendres en el segon homenatge als alcaldes i regidors paretans represaliats pel franquisme, que va tenir lloc a l’auditori de l’Escola Municipal de Música. Per Vidal “el franquisme sociològic perviu a Espanya i per això només la nova República Catalana podrà acabar amb els judicis sumaríssims. Per poder passar pàgina cal primer que els seus botxins demanin perdó”, deia el senador d’ERC a Madrid.

Register to read more...

La CUP de Mollet demana l'obertura d'un debat sobre la gestió de l'aigua a la ciutat

La formació independentista proposa "que s'inclogui una partida al pressupost 2017 per crear una Comissió d'Estudi sobre la possible municipalització".

La CUP Mollet ha presentat una proposta de moció on demana a l'Ajuntament que durant el 2017 la ciutat “senti les bases per a la recuperació de la gestió pública de l’aigua”. A més, el text proposa que es “creï una comissió d'estudi de la municipalització de la gestió del servei de l'aigua i obri un debat ciutadà sobre el model de gestió de l'aigua a la ciutat, que compti amb la presència de persones i col·lectius especialitzats en la qüestió, així com els agents que actualment gestionen el servei”.

Register to read more...

Ara Parets ERC demana al Govern Sociovergent que retoli el cotxe oficial de l'Ajuntament

El Grup Municipal d'Ara Parets ERC ha demanat al Govern Sociovergent que retoli amb el logotip de l'Ajuntament de Parets del Vallès el cotxe oficial que utilitza habitualment l'alcalde del municipi, Sergi Mingote. La petició es va produir durant el darrer Ple Ordinari, celebrat el 21 de juliol, i va servir per posar damunt la taula una qüestió que ja va ser objecte de polèmica en la legislatura passada.

Register to read more...

L'oposició de Montornès tomba la designació de l’alcalde Montero com a gerent de l’empresa pública Montornès Serveis i Manteniment

PSC, Ciutadans, ERC, PP i CDC proposen com a sol·lució "una delegació de poders transitòria en un treballador de l'Ajuntanent".

El Consell d’administració de l’empresa pública de l’Ajuntament de Montornès ha repetit, per un defecte formal, la votació del nomenament de les facultats de la gerència en la figura de l’alcalde José Antonio Montero, d'ICV-EUiA. En un comunicat de premsa conjunt de tota l'oposició afirmen que "l’equip de govern ha coaccionat als grups de l’oposició per canviar el seu sentit del vot. Malgrat això no ha prosperat la designació, que requeria d’una majoria qualificada".

Register to read more...

La CUP de Mollet engegarà per la Festa Major la campanya 'No És No' contra les agressions sexistes

Segons la portaveu Mercè Solé "és imprescindible un espai inclusiu i respectuós que pugui ser gaudit per tothom en igualtat de condicions”.

La CUP de Mollet desplegarà, coincidint amb l’inici de la Festa Major de la ciutat, una campanya de denúncia i prevenció de les agressions sexistes de diferents tipus que sovint es produeixen a l’entorn dels fets festius i que enguany han estat tristament notícia pels fets d’Iruña (Navarra).

Register to read more...

Ara Parets ERC denuncia que l’ambulància del SEM, amb base a Parets, no roman les 24 hores del dia a la seva base d’operacions

Els republicans diuen que el Govern Sociovergent "no respon a cap de les preguntes formulades en el ple ordinari del 21 de juliol".

El nou concurs del transport sanitari va preveure la dotació del servei d'una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques les 24 hores del dia a Parets del Vallès. En el darrer ple ordinari, celebrat el passat dijous 21 de juliol, Ara Parets ERC va explicar que “havia tingut coneixement, des de fa poques setmanes, que aquesta millora no s'està posant en pràctica”.

Register to read more...

L'Ajuntament de Vallromanes municipalitza la neteja dels edificis i equipaments públics del poble

El Ple aprova inicialment l’expedient d’adopció de la bandera de Vallromanes i el reglament d'ús de la Pista Coberta.

El Ple de l'Ajuntament de Vallromanes va aprovar el passat dijous 21 de juliol, per unanimitat, iniciar el procés de selecció de 5 persones per a la neteja d’edificis i equipaments públics en recuperar el consistori la gestió directa del servei, que des del 2013, i fins al proper 31 de juliol, presta l’empresa Multianau S.L.

Register to read more...