Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Unes 800 persones assisteixen a la 2a Festa de la Rosa del PSC del Vallès Oriental celebrada a Montmeló

La portaveu del PSOE al Congrés, Soraya Rodríguez, o el portaveu del PSC, Jaume Collboni, dos dels convidats a l'acte polític i social.

La portaveu del PSOE al Congrés dels Diputats, Soraya Rodríguez, va dir a la Festa de la Rosa que "les millors pàgines de la història d'Espanya s'han escrit des de l'esquerra al govern", la dirigent socialista va carregar bona part de les seves crítiques cap a les polítiques de PP a Madrid i de CiU en el Govern de la Generalitat.

De la seva banda, el portaveu del PSC, Jaume Collboni, va criticar durament la nova llei d'educació del ministre Wert ja que segon ell "segrega i separa", també va defensar "la reforma constitucional que proposa el PSC" i que segons Collboni "el PSOE entèn ja que cal un nou pacte federal". Com a amfitrions de la festa, l'alcalde de Montmeló, Antoni Guil, va recordar que gràcies al treball dels socialistes "tenim els pobles que tenim" mentre que el primer secretari del PSC del Vallès Oriental i exalcalde de Montmeló, Román Ruiz, va centrar bona part del seu discurs en els intents de privatització dels serveis públics per part de PP i CiU i que va dir als assistents que "cal aturar les retallades".

Share