Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'alcalde de Montornès, José A.Montero, rellevarà Oriol Safont com a president de la Mancomunitat del Galzeran

Durant l'assemblea ordinària de la mancomunitat s'aprovarà la incorporació de Vallromanes a aquest òrgan supramunicipal.

L'alcalde de Montornès, José Antonio Montero, rellevarà al de Vilanova del Vallès, Oriol Safont, a la presidència de la Mancomunitat de Municipis del Galzeran. L'acte que tindrà lloc aquest dimecres, a les 20.30 hores, a la Sala de Cal Trempat es durà a terme en el marc de l'assemblea ordinària de la mancomunitat que a partir d'avui serà formada per 7 municipis ja que s'incorporarà Vallromanes.

Oriol Safont, batlle de Vilanova, va rellevar fa un any a la presidència a Romuald Velasco, alcalde de Martorelles, després de l'acord adoptat en el moment de l'ampliació d'aquest ens. Precisament a l’ordre del dia de l'assemblea d'avui dimecres també hi ha prevista la modificació dels estatuts per tal que la presidència tingui una durada de dos anys en comptes d'un, l’adaptació a la Llei 27/2013 de racionalització i sostenibilitat de l'administració local (LRSAL) o la incorporació de Vallromanes com a municipi de l'ens.

L'assemblea donarà compte de diversos nomenaments per a les funcions de secretaria, intervenció i tresoreria així com dels membres de la Comissió Especial de Comptes; l’adhesió al projecte habitatge; donar compte de la liquidació del pressupost de 2013 i l’acceptació del recurs tècnic de la Diputació de Barcelona per tal de fer una diagnosi i plans locals de formació professional.

Actualment la Mancomunitat de Municipis del Galzeran inclou 6 municipis que representen una població de més de 50.000 habitants: Martorelles, Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles, Montornès del Vallès, la Llagosta i Vilanova del Vallès.

Veure notícies relacionades:

L'assemblea general de la Mancomunitat de Municipis del Galzeran crea quatre comissions de treball

Relleu a la presidència de la Mancomunitat de Galzeran: Oriol Safont substitueix Romuald Velasco

 

Share