Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Vallromanes aprova la memòria que justifica la gestió directa de la Zona Esportiva Municipal (ZEM)

El plenari d'aquest dijous va donar llum verda a la necessitat 'urgent' de contractar un tècnic d'esport com a personal laboral temporal.

La Memòria justificativa per a la gestió directa de la Zona esportiva municipal de Vallromanes (ZEM) ha estat aprovada en el ple d'aquest dijous amb els vots favorables de l'equip de govern format per MxV-ERC i CiU, els vots en contra d’iVall i l’abstenció dels dos regidors d’ICV-Vallromanes.

La Memòria justificativa recull els motius de la gestió directa del servei públic de la Zona esportiva municipal i un informe sobre els costos previsibles del servei, estimats en 114.800€ anuals (40.455€ si s’estima de manera estacional, del 14 de juny al 14 de setembre). Segons la memòria els ingressos obtinguts fins a l’11 de juliol són de 19.000€.

Fonts municipals han explicat que el text -sotmès a aprovació- conclou que la gestió directa del servei de la Zona esportiva resulta més sostenible i eficient perquè “permet fer una actualització de les instal·lacions a les noves exigències i normatives de forma més eficient i responsable” i “donar resposta de forma àgil i sensible a les demandes dels usuaris, sense haver de donar prioritat als criteris econòmics per sobre dels de qualitat i bon servei.”

El Ple també ha aprovat de forma inicial, amb els vots favorables de MxV-ERC i CiU i en contra d’iVall i d’ICV-Vallromanes, el Reglament municipal de la Zona esportiva. El Reglament estableix el conjunt de drets, obligacions, normes d’utilització i règim disciplinari que regularà la prestació del servei municipal.

La Memòria justificativa de la gestió directa i el Reglament de la zona esportiva formen part de la tramitació de l’expedient administratiu per la modificació del sistema de gestió del servei públic d’activitats esportives, en passar a gestionar-lo directament l’Ajuntament.

 En el mateix àmbit i amb els vots favorables de MxV-ERC i CiU la necessitat urgent de contractar un tècnic d’esport com a personal laboral temporal arran de l’assumpció per part de l’Ajuntament de la gestió directa de la Zona esportiva municipal. En aquest punt els grups de l'oposició iVall i d’ICV-Vallromanes han votat en contra.

Share