Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Crida per Mollet es presenta aquest dilluns davant de la ciutadania en una roda de premsa

Gairebé un mes després de la seva primera reunió la Crida ha fet públic un manifest que busca el major nombre d'adhesions a través d'internet.

Jaume Noró, Salvador Morales i Miriam Sampere, membres de la Crida, presentaran en roda de premsa aquest dilluns 21 de juliol, a les 19.30 h, al Casal Cultural de Mollet, la nova plataforma que pretén configurar una candidatura unitària de les esquerres molletana de cara a les eleccions municipals del maig de 2015. La Crida que es va constituir el passat 26 de juny en una primera reunió celebrada al mateix Casal ha mantingut diverses reunions des d'aleshores.

En la primera trobada els assistents va aprovar gairebé per unanimitat la creació da la plataforma que tindrà com a primer objectiu "treballar en la línia d'estendre el projecte a totes aquelles persones, i també organitzacions i espais, que no van estar presents i que cal que es facin també seva la proposta". Un dels reptes que es va plantejar durant la trobada va ser la necessitat de farcir de continguts molletans la Crida per Mollet "amb un missatge municipalista que ha d'incloure a tots els agents polítics i socials de la ciutat, les seves reivindicacions i les seves respostes".

De moment la Crida ja ha fet public un manifest que busca el major nombre d'adhesions possibles a través de la seva pàgina web. El document assenyala que "A Mollet, la consolidació d’una candidatura d’aquestes característiques, amb capacitat per comandar el govern de la ciutat, és totalment necessària. Després de 26 anys d’alcaldia en mans socialistes, amb un grup municipal de CiU que ha actuat de comparsa durant els darrers 12 anys, a la ciutat li cal un canvi de govern. El govern del senyor Monràs està esgotat i és incapaç d’estar a l’altura de les circumstàncies històriques, el seu és un govern tancat al diàleg, opac, incapaç de gestionar els conflictes. Avui tenim una ciutat amb greus dèficits econòmics i socials governada amb autoritarisme, imposició i clientelisme".

Entre les bases que han de servir com a punt de partida d'aquesta candidatura per les eleccions municipals del 2015 hi ha que el programa electoral "es realitzarà comptant amb la màxima participació possible de la ciutadania i del teixit associatiu de la ciutat", a més destaquen que "el nom de la candidatura, les persones que en formin part, l’ordre de la mateixa, la visualització gràfica i el destí dels vots supramunicipals seran aprovats per l’assemblea a partir de les propostes que plantegin els grups de treball creats per a aquestes finalitats".

Un altre dels aspectes que s'han introduït és que "les persones que formin part de la candidatura hauran de signar un codi ètic i de conducta que caldrà desenvolupar en tota la seva magnitud, d’obligat compliment, en el qual, entre d’altres, s’inclouran aspectes com la limitació de mandats, la incompatibilitat de càrrecs, les remuneracions màximes o la rendició de comptes i la revocabilitat del mandat".

Veure notícia relacionada:

Es constitueix la Crida per Mollet que a partir d'ara es farcirà de continguts molletans i municipalistes

Share