Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Independents per Mollet-CUP inauguraran divendres la nova seu ubicada al Casal Popular El Tabaran

Des del nou local, situat al Petit Bulevard, volen fer créixer l'espai de l'esquerra independentista i alternativa a la ciutat.

Aquest divendres 7 de juny, a les 19.30 h, es farà la inauguració del Casal Popular El Tabaran que serà la nova seu del grup polític Independents x Mollet-CUP. Es tracta d'un nou espai per construir alternatives, un espai de trobada, autogestionat, lliure i rebel, al servei de la gent de Mollet i de totes aquelles persones i collectius que lluiten per transformar la realitat i avançar cap la independència i el socialisme als Països Catalans.

Serà la primera seu que la CUP tingui al sud de la comarca i segons els seus responsables un lloc des d’on treballaran per fer créixer l’espai de l’esquerra independentista i alternativa a Mollet i per donar acollida a tot tipus de propostes d’activitats, exposicions, debats i compartir experiències, inquietuds i projectes amb tothom. La seu està ubicada a l'Avinguda Llibertat 3 de Mollet, al Petit Bulevard, davant la parada de taxis de la ciutat.

Share