Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

ICV-EUiA de Mollet valora negativament l'evolució del model econòmic de la ciutat

La Coalició posa com a exemples el trasllat de la seu de l'AIBV a Sant Fost o la implantació d'un tercer supermercat de Mercadona.

La decisió de l'Agrupació d'Industrials del Baix Vallès de traslladar la seva seu, fins ara a Mollet, a les noves instal·lacions del Club de l’Emprenedor de Sant Fost és segons ICV-EUiA “un indicador que Mollet perd competitivitat, atractiu i, oportunitats i s’allunya cada vegada més de la centralitat econòmica que d’una forma natural li pertocaria com a capital del Baix Vallès”.

Per la Coalició “és una bona notícia que un municipi veí posi en marxa aquests equipaments destinats a facilitar i incentivar l’activitat econòmica per part de noves iniciatives d’emprenedoria. Però aquesta bona notícia ens fa veure les oportunitats que estem perdent a Mollet”.

ICV-EUiA recorda que fa uns mesos va proposar al ple municipal la creació d’un espai de coworking a la ciutat, un espai que hauria de servir per facilitar i incentivar l’activitat econòmica per part de petits emprenedors. La proposta va ser rebutjada per l’equip de govern format per PSC i CiU.

En contra del tercer Mercadona a La Farinera

La Coalició ICV-EUiA tampoc està d'acord amb l'obertura d'un tercer establiment de la firma alimentària Mercadona a Mollet del Vallès. Per la formació d'esquerres “Sembla com si el model de ciutat del govern de Mollet fos concentrar l’activitat econòmica i comercial en poques i grans empreses i deixar de banda a la petita empresa i al petit comerç local”.

 

Share