Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Gairebé 8.000 persones de l'ANC del Vallès Oriental participaran a la 'V' de l'11-S

Al Baix Vallès, des de Mollet sortiran 9 autocars dijous al migdia, de Parets 4 i de Martorelles 3.

Les Assemblees Territorials de l’ANC del Vallès Oriental es mobilitzen per participar massivament a la V del pròxim dijous 11 de setembre a Barcelona. Segons les dades disponibles a 2 de setembre, les 24 assemblees de la comarca mobilitzaran gairebé 8.000 persones amb un total de 150 autocars. La majoria d’expedicions sortiran entre les 14 i les 14.30 hores, ja que els actes propis de cada poble no permetran sortir abans, tal com recomana l’organització de l’acte.

Fonts de l'ANC han explicat que ara mateix no hi ha pràcticament cap plaça disponible en els autocars contractats. Les llistes d’espera són, en conjunt, de centenars de persones, i la majoria s'haurpa de desplaçar a la capital pels seus propis mitjans. Malgrat això, la majoria d'assemblees segueixen oferint el servei d’inscripció els interessats en participar a l’acte.

La delegació del Baix Vallès més nombrosa serà la de Mollet que desplaçarà fins a 9 autocars (1 serà de 15 places), seguida de Parets amb 4 autocars, Martorelles i Santa Maria amb 3 i Sant Fost de Campsentelles amb 2. Altres AT, com Montmeló i Montornès, han renunciat a organitzar autocars i la propera Diada es desplaçaran a Barcelona en tren.

 

Share