Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Josep Mayoral: "Granollers i Parets, són dos dels motors industrials de la comarca"

L'alcalde de Granollers es va reunir aquest dimecres amb el seu homòleg de Parets, Sergi Mingote, per abordar qüestions en comú.

Amb la seva visita aquest dimecres a la tarda a l'Ajuntament de Parets l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ha iniciat una segona tanda de trobades amb els governs de municpis que limiten territorialment amb la capital del Vallès Oriental. Després d'haver mantingut reunions amb els alcaldes de Canovelles, Les Franqueses i La Roca, Mayoral i la resta de tinents d'alcaldia de Granollers van parlar amb els representants de Parets sobre les matèries que gestionen en comú les dues administracions.

La conclusió de la trobada és que els dos consistoris volen potenciar més accions conjuntes, crear sinergies i donar prioritat a tot allò relacionat amb la promoció econòmica. Segons Josep Mayoral "Granollers i Parets són dos dels motors industrials de la comarca" i afegia "els dos ajuntaments han desenvolupat estratègies d'acompanyament a les empreses i plans de xoc". Mayoral remarcava que "Parets i Granollers comparteixen la vocació de mirar endavant i per això participen en projectes més amplis com el de la C-17 i el Pla Director del Circuit de Catalunya".

L'alcalde de Granollers va declarar que "el futur industrial de Catalunya passa per enfortir les empreses exportadores". De la seva banda, l'alcalde de Parets, Sergi Mingote, deia que trobades com aquestes són molt importants per "trobar sinergies, ara és moment de sumar en àmbits com la promoció econòmica i apostar per la indústria, cal buscar ponts que ajudin a sortir de la crisi, mancomunar per donar millor servei". El batlle paretà va dir que en moments de crisi la principal preocupació ha de ser generar llocs de treball.

Share