Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Els futurs usos de les antigues escoles de Vallromanes es decidiran a través d'una consulta ciutadana

Tots els partits polítics municipals signaran aquest divendres un acord per decidir quins seran els usos d'aquest equipament construït el 1934.

L’alcaldessa, Mariluz Muñoz (CiU), els portaveus dels dos grups municipals de l’equip de govern, David Ricart (MxV-ERC) i César Andreu (CiU) i els portaveus dels dos grups municipals a l’oposició, Lourdes Prims (iVall) i David Carrillo (ICV), signen aquest divendres a les 12 h a la sala de conferències del Casal aquest document que vol preservar l’edifici històric de les antigues escoles de Vallromanes i trobar el millor ús possible per aquest espai, mantenint el camp de futbol com a zona esportiva.

Tots els grups de l’Ajuntament de Vallromanes han consensuat iniciar un procés de presentació de propostes per conèixer totes les possibilitats i facilitar així la millor decisió, que serà decidida a través d’una consulta ciutadana. L’edifici de les antigues escoles és un edifici singular, cèntric i de gran valor històric, construït el 1934. És l’únic edifici d’ús civil que queda a Vallromanes sense utilització.

Share