Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Els socialistes de Sant Fost inicien el procés per escollir el candidat/a a l'alcaldia de cara al 2015

Actualment el PSC de la població no té representació al plenari després que l'exregidor Pere Raspall causés baixa de l'agrupació local.

L'executiva del PSC de Sant Fost de Campsentelles ha donat llum verda al procés per escollir el candidat socialista per les eleccions municipals previstes pel maig del 2015. Aquest dimarts 7 d'octubre s'inicia el procés que estarà obert a tots els militants i simpatitzants que podran presentar la seva candidatura. Els candidats tindran un període de 3 setmanes per fer arribar a la resta de l'agrupació les seves propostes.

L'executiva dels socialistes de Sant Fost ha demanat als candidats que facin seus els quatre principis bàsics del socialisme: igualtat, justícia social, llibertat i solidaritat. Així mateix ha proposat que elaborin el millor programa possible pel poble de Sant Fost, i que incorporin de manera visible la proximitat, la participació, la transparència, l'equilibri, l'equitat i la defensa dels drets socials.

També volen que en el seu programa apareguin mesures per pal•liar l'exclusió social i altres per cobrir les necessitats bàsiques dels veïns que més ho necessiten. La votació per escollir el candidat socialista de Sant Fost es durà a terme el dissabte 21 d'octubre en una assemblea extraordinària i el candidat que compti amb el major suport, serà proclamat.

Actualment el PSC de la població no té representació al plenari després que l'exregidor Pere Raspall causés baixa de l'agrupació local i passés a ser regidor no adscrit. En les eleccions municipals de 2007 i 2011 el PSC va presentar com a candidata Josefina Caro, el 2007 va obtenir 4 representants al consistori i el 2011 només un. 

Share