Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Fogué visita Montmeló per conèixer els projectes que ha finançat la Diputació de Barcelona

L'actual vicepresident 4art de l'ens provincial es compromet a col·laborar amb l'Ajuntament per desencallar actuacions pendents.

Antoni Fogué ha visitat aquest dijous al matí dues localitats del Vallès Oriental, Canovelles i Montmeló, per copsar sobre el terreny les obres que en els darrers anys han executat tots dos Ajuntaments amb finançament de la Diputació de Barcelona, administració que Fogué va presidir fins l'estiu del 2011.

A Montmeló l'han acompanyat l'alcalde Antoni Guil, el regidor Jonatan Martínez, el coordinador de l'àrea de Territori, Jaume Masclans, i també s'hi ha afegit l'alcalde de Mollet i diputat provincial, Josep Monràs. Durant la seva estada ha visitat la nova sala polivalent de la Torreta que ja està en funcionament des de fa dos anys, el jaciment romà de Mons Observans a Can Tacó o alguns dels pisos que properament seran rehabilitats gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Guil ha explicat a Fogué algunes de les actuacions que el consistori montmeloní té pendents com ara l'ampliació de la residència Can Dotras, la construcció d'un nou dipòsit d'aigua, la nova Biblioteca del municipi o bé la transformació de la carretera BV-5003 que travessa Montmeló i que la Diputació de Barcelona n'és la titular de la via. L'alcalde de Montmeló considera aquestes últimes obres una prioritat i ha rebut el suport de Fogué, diputat del PSC a la Diputació, per intentar desencallar-les.

 

Share