Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Dimiteixen tots els representants de l'oposició a l'empresa que gestiona el CEM El Turó de La Llagosta

En una nota de premsa el PSC diu que els responsables de l'empresa no els volen facilitar l'estat dels comptes i la situació econòmica.

Els representants del grup socialista, de CiU i PPC a l'empresa Gestió Municipal de Sòl i Patrimoni -que administra des de fa uns mesos el Complex Esportiu el Turó- han presentat un document conjunt de dimissió per "la negativa dels responsables de l'empresa a facilitar la informació econòmica als consellers", diuen textualment.

En primer en deixar el càrrec va ser el regidor del PPC Jaume Bonallach, en data 23 de maig, el regidor socialista Raul Valero ho feia el 4 de juny i posteriorment tots 3 partits presentaven conjuntament l'escrit.

El PSC remarca que el detonant de la dimissió és la continua negativa dels responsables de l'empresa a facilitar la situació econòmica a la resta de membres del Consell d'administració, aixi en la darrera reunió celebrada el 23 de maig i segons els socialistes, es va presentar la proposta d'externalització i contractació dels serveis de gerència de l'empresa per un import de 76.000 euros Iva inclòs. La proposta de contractació es va presentar sense elevar-la a votació ni al consell ni a la Junta General.

Davant d'aquests fets i paral·lelament a la presentació de la dimissió dels seus càrrecs els tres grups de l'oposició a La Llagosta han presentat aquest dimecres la petició de la convocatòria d'una Junta General Extraordinària amb l'objectiu de debatre i anul·lar, si cal, aquest procés de contractació.

El conseller delegat i regidor de CpLL, Adelino Macias, respon al comunicat dels socialistes.

Els màxims responsables de Gestió Municipal de Sòl i Patrimoni són l'alcalde Alberto López i els consellers delegats, els regidors Adelino Macias i Marta Melgar. En declaracions a Ràdio La Llagosta, el regidor Adelino Macias, de Ciutadans Progressistes de La Llagosta, ha dit que les afirmacions del PSC "són falses". Macías ha assegurat que la contractació dels serveis de gerència formava part del pressupost i del pla d'actuació de l'empresa, aprovats en una reunió anterior, d'acord amb un informe econòmic de l'empresa municipal. A més, l'edil de CPLL ha indicat que el cost per a aquest exercici d'aquest servei és de 30.000 euros i que amb l'actitud dels representants de l'oposició hi ha una falta de responsabilitat.

Share