Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Una consulta ciutadana decidirà els usos de les antigues escoles i el camp de futbol de Vallromanes

Aquest divendres s'ha signat l'acord entre tots els grups polítics municipals que preveu fer una consulta ciutadana abans del 31 d'octubre de 2014.

L’edifici de les antigues escoles és una construcció singular, cèntrica i de gran valor històric, de 490 metres quadrats de superfície construïda, erigida el 1934. És l’únic edifici d’ús civil que queda a Vallromanes sense utilització (actualment s’usa com a magatzem municipal). Va albergar l’escola del municipi fins al 2006, any en què va obrir les portes el CEIP Els Tres Pins.

Pel que fa al camp de futbol tots els grups garanteixen que mantindrà la qüalificació de zona esportiva. La superfície total de l'àmbit d'actuació és de prop de 7.000 metres quadrats i les propostes hauran d’estar emmarcades dins els àmbits educatiu, esportiu, medi ambiental, de promoció econòmica i turístic. La finalitat és aportar a Vallromanes prestigi, llocs de treball i moviment econòmic.

Una vegada presentades i exposades al públic, es realitzarà una consulta ciutadana abans del 31 d’octubre de 2014. Ara el primer pas serà aprovar entre tots els grups les bases que regiran tot aquest procés, en l'acte de signatura hi han assistit: Mariluz Muñoz, alcaldessa de Vallromanes, (CiU), els portaveus dels dos grups municipals de l’equip de govern, David Ricart (MxV-ERC) i César Andreu (CiU) i els portaveus dels dos grups municipals a l’oposició, Lourdes Prims (iVall) i David Carrillo (ICV).

El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), de 2007 de Vallromanes, proposa 72 habitatges al camp de futbol i un nou Ajuntament a l’edifici de les antigues escoles. Tot i així es contempla la possibilitat de destinar aquest àmbit a altres usos: escola de futbol, escola d’alta reposteria, casal de joves, viver d’empreses, centre de dia per a la gent gran, casa de colònies o circuit olímpic BMX (Bike Moto Cross), entre altres.

Share