Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Podem-Podemos Parets manté obert, fins diumenge 30 de novembre, el termini per presentar les candidatures a la Secretaria General del Cercle

Com que no té registrats més de 200 inscrits, el cercle paretà no constituirà el Consell Ciutadà com si faran altres localitats.

El Cercle de Podem-Podemos a Parets del Vallès manté obert, fins diumenge 30 de novembre, el període per presentar candidatures a la Secretaria General d'aquest moviment polític que ara afronta la seva constitució a l'àmbit municipal. Tal com han fet altres cercles de localitats veïnes, a Parets ja s'ha obert el termini per presentar les candidatures a la Secretaria General. El nom de la persona que actuarà com cap visible del cercle paretà no es coneixerà fins al 2 de gener de 2015.

Actualment al registre central de Podemos.info hi ha inscrits 88 persones residents a Parets del Vallès tot i que són un centenar el grup de persones que participa en les trobades que s'han anat celebrant fins ara. Com que no té més de 200 inscrits el cercle de Parets no haurà de constituir el Consell Ciutadà, un òrgan col·legiat de la direcció política del cercle amb funcions executives.

Candidatures a la Secretaria General

Els candidats/es hauran de presentar un projecte polític-organitzatiu per Parets referent a les prioritats i mesures que volen dur a terme en l'àmbit municipal. Totes les candidatures presentades hauran de ser avalades pel Cercle de Podem-Podemos, a través d'una votació en assemblea.

Així, a l'assemblea prevista pel pròxim dissabte 29 de novembre a Can Butjosa es concediran els avals als candidats que vulguin presentar-se, el termini finalitza l'endemà, 30 de novembre, data en què l'aspirant/a haurà de lliurar el seu projecte polític pel municipi.

El calendari preveu que del 6 al 25 de desembre se celebrarà la campanya electoral on el Cercle de la localitat garantirà les eines per una publicitat i una difusió equitativa per tots els candidats/es. Les votacions seran del 26 al 30 de desembre i podrà participar qualsevol persona inscrita a Podem-Podemos Parets. El 2 de gener de 2015 es comunicaran els resultats de les votacions i es nomenaran els candidats/es guanyadors.

Torío no optarà a la Secretaria General

Antonio Torío, exregidor independent del PSC, ha avançat a Digital Vallès que no presentarà la seva candidatura a la Secretaria General. D'aquesta manera s'esvaeixen els dubtes sobre el seu retorn al primer pla de la política municipal.

Torío ha dit que "en el grup de treball, format per una vintena de persones, del cercle de Podem-Podemos a Parets hi ha gent molt jove, que està preparada i té formació suficient per assumir aquesta responsabilitat".

De moment, el moviment polític continua reunint-se periòdicament en diferents zones de la població amb una elevada assistència de públic. La darrera va tenir lloc aquest dissabte a l'amfiteatre de Can Butjosa amb unes 60 persones i ja n'han convocat una altra per dissabte 29 de novembre, a les 10.30 hores del matí, també a Can Butjosa per avalar les candidatures.

Share