Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Jordi Manils: 'Avui Montmeló té menys participació, menys transparència i menys diàleg que mai"

Cap a 340 persones van assistir aquest dissabte a la 4a Festa del Canvi organitzada per l'agrupació local d'ICV-EUiA a Montmeló.

El president comarcal d'ICV i portaveu de la coalició ecosocialista a l'Ajuntament de Montmeló s'ha mostrat molt satisfet amb la participació registrada aquest dissabte al migdia a la 4a Festa del Canvi celebrada finalment -a causa del mal temps- a la pista coberta de l'escola Pau Casals en lloc del Bosc de l'Aplec.

Jordi Manils, assenyala que "hi ha pocs municipis de 9.000 habitants on l'oposició pugui mobilitzar tanta gent, a 2 anys de les eleccions, i això demostra la salut del nostre col·lectiu i l'empenta i la il·lusió que tenim, necessàries per a canviar-ho tot, després de 30 anys de governs del mateix partit". Durant la seva intervenció Manils va dir que "el govern del PSC amb PP i CiU a Montmeló és una vergonya per l'esquerra. Avui Montmeló té menys participació, menys transparència i menys diàleg que mai. I té uns serveis socials i d'ocupació infravalorats, que no es doten dels recursos que necessiten per a poder donar resposta a les duríssimes necessitats socials".

El portaveu de la coalició creu que "les prioritats del govern local estan trastocades, les despeses inútils, com els separadors de les terrasses dels bars (+ de 20.000€), estan a l'ordre del dia, mentre no són capaços de fer ni una sola política d'ocupació innovadora".

Amb la vista posada al 2015

Montmeló és un dels municipis del Baix Vallès on ICV-EUiA aspira a donar el 'sorpasso' el 2015 després que el 2011 la candidatura de Jordi Manils va pujar de 4 a 5 representants però no va trobar cap aliança de govern ja que el PSC tot i mantenir els 6 representants va pujar fins i tot en número de vots. I és que la candidatura d'Antoni Guil -un cap de llista molt transversal i amb bona acceptació entre el votant més catalanista- va superar totes les espectatives, en menys d'un any al poder va evitar la pèrdua de l'alcaldia tot i el desgast acumulat pels anys del PSC al govern local.

La campanya del 2011 va quedar bipolaritzada per dos candidats, Guil i Manils, i dos partits, PSC i ICV-EUiA mentre que ERC va desparèixer del mapa polític montmeloní CiU i PPC només van aconseguir un sol representant. Guil va iniciar el seu govern en minoria però el gener de 2012 va arribar a un pacte de govern amb convergents i populars.

Share