Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Oscar Sierra serà el candidat del PSC de La Llagosta en les eleccions municipals de 2015

L'assemblea de militants de l'Agrupació Socialista de La Llagosta ha votat, per unanimitat, a favor de la candidatura de Sierra.

Oscar Sierra serà l'alcaldable del PSC de La Llagosta en les eleccions municipals de 2015. Així ho ha decidit, aquest dimarts al vespre, l'assemblea extraordinària de militants. La seva candidatura ha estat votada per la totalitat dels assistents a la convocatòria que arriba després de l'anunci -divendres passat- d'Antonio Rísquez de no optar a la reelecció.

D'aquesta manera els socialistes llagostencs renovaran el cap de cartell després que Rísquez encapçalés la candidatura en les eleccions de 2003, 2007 i 2011. En les eleccions d'ara fa 3 anys, Sierra va ocupar el lloc número 14 de la llista del PSC.

El principal repte que se li planteja a Sierra és recuperar l'alcaldia del municipi que van perdre el 2011 gràcies al pacte ICV-EUiA, CiU i CpLL. Ara bé, en aquells comicis els socialistes van passar de 10 a 6 regidors, els mateixos que va aconseguir ICV-EUiA, tot i que amb menys quantitat de vots.

Share