Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El PSC de La Llagosta convoca una assemblea oberta amb la presència de Patxi López i l'alcaldable Oscar Sierra

L'acte previst per aquest dissabte 10 de gener, a les 12 h, a la Fundació Agrària i Cultural, és obert a tota la ciutadania de La Llagosta.

Els socialistes de La Llagosta treballen a fons per preparar les eleccions municipals previstes pel 24 de maig de 2015. Després de donar a conèixer, a final de desembre, el canvi de cartell ara opten per convocar una assemblea oberta a tota la ciutadania per tal que els veïns i veïnes de La Llagosta puguin participar i expressar-se lliurement.

L'assemblea tindrà lloc el pròxim dissabte 10 de gener, a les 12 h, a la Fundació Agrària i Cultural (Carrer Sant Josep, 27) i comptarà amb l'assistència de l'exlehendakari basc i actual Secretari d'Acció Política del PSOE, Patxi López, i el cap de llista del PSC de La Llagosta, Oscar Sierra.

La iniciativa convocada pel PSC té com a objectiu "exigir als representants del partit socialista que canviïn el teu barri i el teu poble". Els socialistes assenyalen que tothom que hi vagi "podrà parlar d'allò que vulgui i ser partícip dels compromisos que s'adoptin", també "es podrà traslladar als representants del PSOE les opinions sobre els temes que preocupen sobre el país".

L'acte servirà alhora perquè la ciutadania de La Llagosta pugui conèixer i parlar amb el candidat a l'alcaldia del PSC, Oscar Sierra, que va ser escollit per unanimitat en l'assemblea extraordinària de militants celebrada abans de les festes de Nadal.

Sierra Gaona encapçala un nou projecte després que els socialistes de La Llagosta presentessin l'exalcalde Antonio Rísquez com a cap de cartell en els comicis de 2003, 2007 i 2011.

Veure notícies relacionades:

'Creació de llocs de treball i potenciar el polígon industrial', reptes d'Oscar Sierra, el nou d'alcaldable del PSC La Llagosta

Share