Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La creació del Centre de Dia i el Casal de la Gent Gran, inversió principal del pressupost 2015 de Vallromanes

MxV-ERC i CiU, socis de govern, sotmetran a aprovació el document econòmic en el ple previst pel pròxim 15 de gener.

El Ple de l'Ajuntament de Vallromanes debatrà el pròxim dijous 15 de gener el pressupost municipal per al 2015. La proposta econòmica -de 3,5 milions d'euros- preveu la construcció del Centre de Dia i Casal de la gent gran. Aquesta va ser l'opció guanyadora al procés participatiu sobre les antigues escoles. En total en aquesta actuació s'hi destinaran 215.000 euros dels 481.000 que s'han previst en el capítol d'inversions.

La resta d’inversions es concreten en el projecte d’urbanització i reparcel·lació de Can Rabassa; la revisió i adequació del projecte d’urbanització de Can Corbera; la substitució de les canonades d’aigua del Passeig Torre Tavernera i del carrer Alella per minimitzar les incidències relacionades amb els talls d'aigua; noves pistes de pàdel a la Zona Esportiva Municipal i noves antenes de TDT per solucionar els problemes de recepció del senyal televisiu.

El pressupost municipal de 2015 doblarà la partida destinada al Pla d’ocupació per contractar quatre persones aturades per al manteniment i neteja viaris i contempla l’increment de 7 a 8 efectius policials, el que permetrà intensificar la vigilància.

Fonts municipals han explicat que el pressupost també augmenta la partida destinada a subvencions a entitats a causa del naixement de noves associacions i incrementa el pressupost per a la regidoria d’Esports arran de la gestió directa de la Zona Esportiva Municipal.

El pressupost també preveu una partida destinada a un espai de dinamització per als joves, augmenta la dotació a Serveis Socials i manté el seu compromís de continuar ajudant les persones amb més dificultats econòmiques.

Share