Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L’assemblea d’ERC de Mollet renova la seva executiva local per afrontar el pròxim cicle electoral

El president, Dídac Pérez, diu que "el repte més important és impulsar el canvi necessari de govern a la nostra ciutat".

La darrera assemblea d'Esquerra Republicana de Catalunya a Mollet ha renovat la seva executiva amb l'objectiu d'afrontar " el que segurament seran els 2 anys més intensos de la secció local", tal com asseguren fonts dels republicans. Així, Dídac Pérez ha estat reelegit com a president de la nova executiva que s’ha reforçat en nombre de gent, sumant experiències en diferents àmbits.

Pérez assegura que "el repte mes important és impulsar el canvi necessari de govern a la nostra ciutat. Estem preparats, estem encoratjats i tenim la gent per dur-lo a terme".

El reelegit president va agrair la confiança atorgada en la seva reelecció i va manifestar que "la política ha de ser l'eina transformadora de la societat, i això només s'aconsegueix amb conviccions fermes, nosaltres les tenim i tenim la gent. Comencem a treballar des d'avui per tenir el país i la ciutat que tots ens mereixem".

La nova Executiva d’ERC de Mollet del Vallès està formada també per Albert Biescas com a secretari d’organització ; Josep Amaya, secretari de imatge i comunicació ; Ma Dolors Navarro, secretaria de la dona ;  Marta Vilaret, secretaria de política municipal ; Alfred Burgueño, adjunt secretaria organització ; Adam López, adjunt secretaria de imatge i comunicació ; Baptista Silanes, vocal relacions sindicals ; Adolf Sanromà, vocal entitats ; Carles Pérez, vocal associacions veïnals ; Àlex Gonzalez, vocal esports ; Vicenç Compte, vocal ; Xavier Cols, vocal ; Jordi Martin, vocal ; Jaume Salmeron, vocal ; Marina Planellas, representant de les JERC i Oriol López, com a portaveu del grup municipal.

Share