Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

ICV-EUiA Mollet demana que la neteja dels parcs i espais públics sigui per igual a tots els indrets de la ciutat

La Coalició s'ha fet ressò de les queixes veïnals de l’estat de deixadesa, brutícia i manca de manteniment d’alguns parcs i espais de la via pública.

El grup municipal d’ICV-EUiA Mollet ha demanat que la neteja dels parcs i espais públics sigui per igual als diferents indrets de la ciutat, i major sensibilització per a fer-ho entre tots. El grup s'ha fet ressò de les queixes de veïns al voltant del manteniment d’alguns parcs i espais públics de la ciutat.

Així les principals queixes segons la Coalició són "de l’estat de deixadesa, brutícia i manca de manteniment d’alguns parcs i espais de la via pública, que en alguns casos també s’hi afegeixen problemes de suficient il·luminació".

Els espais que no tenen la neteja adequada serien el parc de davant l’escola Sant Jordi, Parc dels Colors o Rambla de la Unió, entre d'altres. Per ICV-EUiA "la reducció del servei de neteja de la via pública" és el principal motiu de la neteja desigual dels diferents barris de la ciutat.

La Coalició ha constatat que en algunes zones i gràcies "a la seva centralitat, gaudeixen de major freqüència de neteja i manteniment, a diferència d’altres".

La portaveu d'ICV-EUiA, Marina Escribano, ha dit que un altre fet és el de l’incivisme, en persones que embruten amb deixalles els espais de tots, o bé alguns propietaris d’animals que no recullen els seus excrements: "És clar que hi ha un component de falta de civisme d’algunes persones, i per això és necessari el compromís de tothom en mantenir neta la ciutat".

La Coalició ha demanat que l'Ajuntament posi atenció en aquest fet, per tal que la neteja i cura d’espais estigui més present, i per igual a tots els barris de la ciutat.

Share