Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Els càrrecs electes d'EUiA de La Llagosta avalen Alberto Garzón com a candidat a les primàries d'IU

Virginia Jiménez i Jordi Alonso, membres del Govern de La Llagosta, formen part d'una seixantena d'avals inicials que ha rebut Garzón des de Catalunya.

Els càrrecs electes d'EUiA a l'Ajuntament de La Llagosta, Virginia Jiménez i Jordi Alonso, han avalat aquesta setmana la candidatura d'Alberto Garzón per a presentar-se com a candidat a les primàries per escollir la persona que encapçalarà la proposta d'IU a les properes eleccions generals.

Alonso i Jiménez formen part de la seixantena d'avals inicials que Garzón ha rebut des de Catalunya on hi figuren, entre altres, el coordinador general d'EUiA, Joan Josep Nuet, els electes al Parlament de Catalunya Lorena Vicioso i Joan Mena i altres membres de la direcció nacional d'EUiA.

Per a Jiménez i Alonso, Alberto Garzón "representa l'aire fresc i les noves maneres d'actuar que necessita IU per seguir avançant en el nostre projecte de transformació de l'Estat i seria un pas important per continuar desenvolupant les propostes polítiques aprovades a l'Assemblea Federal de fa dos anys".

Candidat a les generals escollit per primàries

El procés de primàries està obert a tota la ciutadania que simpatitzi amb IU que es podrà inscriure per poder participar fins el 21 de gener. IU preveu votacions de forma telemàtica mitjançant una aplicació que es pot descarregar a telèfons mòbils i tauletes, o bé mitjançant votació presencial el 15 de febrer.

La campanya de les primàries per explicar les diferents propostes dels candidats/es serà del 31 de gener al 14 de febrer. Fonts de l'assemblea local d'EUiA de La Llagosta han explicat que treballen per tenir la presència d'Alberto Garzón al municipi. Anys enrere Garzón ja va visitar la localitat veïna de Mollet del Vallès.

Share