Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El regidor d'ICV a Vallromanes David Carrillo, suspès de militància per la direcció nacional del partit

Els ecosocialistes han iniciat un expedient informatiu que pot acabar amb l'expulsió del fins ara portaveu a l'Ajuntament.

El regidor d'Iniciativa per Catalunya Verds a l'Ajuntament de Vallromanes i president local del partit, David Carrillo ha estat suspès de militància i de tots els seus càrrecs per la direcció nacional del partit. Segons ha pogut saber Digital Vallès, els ecosocialistes han obert un expedient informatiu que pot acabar amb l'expulsió del fins ara portaveu a l'Ajuntament de Vallromanes.

Aquest dijous la direcció nacional hauria comunicat a Carrillo la seva decisió motivada "per un comportament inadequat". Carrillo deixa també de ser el president de l'agrupació local del partit. Un altre militant de Vallromanes d'ICV Antonio Hernández també ha estat suspès a l'espera d'una resolució definitiva.

Fonts consultades per aquest digital han assegurat que l'executiva nacional hauria nomenat un nou coordinador local del partit de manera interina fins que es resolgui tot l'expedient.

Les primàries han estat el detonant

La decisió de la direcció nacional arriben poques setmanes després que Manel Debés guanyés les eleccions primàries per decidir el cap de llista a les eleccions municipals del 24 de maig. David Carrillo que havia manifestat la seva voluntat d'optar també a ser l'alcaldable va retirar la seva candidatura poc abans de les seves votacions.

Carrillo va ser el candidat d'ICV Vallromanes el 2011 i aleshores el seu grup va assolir dos regidors al plenari.

Share