Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El Govern de Vallromanes (MxV-ERC i CiU) aprova un pressupost de 3,5 milions d'euros per al 2015

L'oposició, formada per iVall i ICV, vota en contra d'uns comptes que preveuen 481.000 euros d'inversions.

Amb els vots favorables de MxV-ERC i CiU, i els contraris d'iVall i ICV, el plenari de l'Ajuntament de Vallromanes ha aprovat aquest dijous el pressupost municipal per al 2015 quantificat en 3,5 milions d'euros. En el capítol d'inversions destaca la partida de 215.000€ per a la construcció del Centre de Dia i Casal de la gent gran (opció guanyadora al procés participatiu sobre les antigues escoles).

El Govern Municipal ha doblat la partida destinada als Plans d’ocupació per a contractar quatre persones aturades per al manteniment i neteja viària. També hi ha previst augmentar de 7 a 8 el nombre d’efectius policials el que permetrà intensificar la vigilància al poble.

El pressupost inicial per al 2015 també contempla invertir en millores al servei d’aigua amb la substitució de les canonades d’aigua al Passeig Torre Tavernera (40.000€) i del carrer Alella (16.000€), el que suposarà minimitzar les incidències relacionades amb talls al subministrament.

D’altra banda, la proposta econòmica també recull invertir en noves antenes de TDT (40.000€) per solucionar els problemes de recepció del senyal televisiu.

Les despeses i ingressos previstos per a la regidoria d’esports s’incrementen arran de la gestió directa de la Zona Esportiva municipal. Quant a despeses, es passa dels 28.000€ de 2014 als 62.000€ de 2015. Per altra banda, la previsió d’ingressos augmenta dels 1.000€ de 2014 als 45.000€ de 2015. També el pressupost preveu noves pistes de pàdel a la Zona Esportiva (30.000€).

La proposta econòmica també preveu una partida de 10.000€ destinada a un espai de dinamització per als joves, l'urbanització i reparcel·lació de Can Rabassa (90.000€) i la revisió i adequació del projecte d’urbanització de Can Corbera (50.000€).  

D’altra banda, fonts del Govern Local han assenyalat que es preveu realitzar un seguit d’inversions que es finançaran amb el romanent de la liquidació de 2014.

Entre altres: reasfaltat de carrers i voreres, millores al clavegueram del carrer Salvador Dalí, millores en l’enllumenat del carrer Vista Alegre, obertura d’un camí entre l’escola Els Tres Pins i la Joiosa, mesures de seguretat viària i instal·lacions per a la recepció de WIFI.

Share