Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de la Llagosta nomenarà fill predilecte a l'exalcalde socialista José Luis López

Aquest diumenge el Centre Cultural va acollir un acte d'homenatge que va servir per recordar la figura del desaparegut exalcalde.

L'alcalde de la Llagosta, Alberto López, ha anunciat que l'Ajuntament iniciarà molt aviat els tràmits per convocar un Ple extraordinari d'Honors i Distincions amb l'objectiu de declarar José Luis López Segura, fill adoptiu de la Llagosta i incloure el seu nom al nomenclàtor municipal.

Alberto López ha explicat que des de l'Ajuntament es vol dedicar un espai del poble que encara no s'ha determinat a qui va ser alcalde de la Llagosta entre els anys 1983 i 2002, en representació del PSC.

L'anunci es va fer durant l'acte d'homenatge a José Luis López que aquest diumenge va tenir lloc al Centre Cultural, on familiars, amics, representants de les institucions, partits i entitats locals van recordar la figura del desaparegut exalcalde.

L'actual alcalde de la Llagosta, Alberto López, va destacar durant la seva intervenció que José Luis López "va ser l'artífex del creixement del poble quan la Llagosta va passar de ser una ciutat dormitori a ser una de les poblacions més tranquil·les i agradables per viure al caòtic cinturó metropolità". 

López va afegir que “el Centre Cultural, el passeig de l'avinguda de l'Onze de Setembre, al Casal d'Avis, el Centre d'Assistència Primària, el desenvolupament urbanístic de la zona de l'antic camp de futbol, de la Pineda Fosca, del passeig de Joan Miró, de la plaça de la Sardana... en definitiva, la Llagosta real del segle XXI va ser la Llagosta somiada per José Luís al segle XX”.

Alberto López (ICV-EUiA) va lloar el tracte humà i la popularitat de José Luis López entre la ciutadania, i va recordar que durant un temps van ser “adversaris polítics, que no enemics”.

Els socialistes de La Llagosta recorden l'obra de govern de l'etapa de José Luis López

Durant l'acte d'homenatge celebrat aquest diumenge el primer secretari del PSC a la Llagosta, Antonio Rísquez, va recordar la transformació de la Llagosta durant l'alcaldia de López.

Segons informa el web municipal Rísquez va fer referència a l'objectiu social de cadascuna de les accions, com ara la conversió de l'antiga N-152 en un passeig, que va passar de barrera urbana a lloc de trobada; o la construcció del Casal d'Avis com a equipament per donar un bon servei a la gent gran, després d'una vida de lluita.

Antonio Rísquez va indicar que no s'entendria l'homenatge a José Luis sense parlar de la seva militància socialista i el seu compromís polític, fent referència a la seva coherència i la seva solidaritat.

Share