Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

ERC de Sant Fost qualifica d'electoralista l'acte informatiu sobre la B500 convocat per l'Ajuntament

Segons els republicans "si la perillositat de la B500 hagués preocupat realment a l'equip de govern ja s'haurien dut a terme proposes concretes".

El regidor portaveu del grup municipal d'ERC a Sant Fost de Campsentelles, Xavier Conesa, ha dit que els dos actes informatius convocats pel Govern, format per IUSF i CiU, sobre la B500 "no han servit per res". Conesa creu que a les sessions "els ha mancat concreció i propostes clares".

El regidor republicà va més enllà "Si la perillositat de la B500 hagués preocupat realment a l'equip de govern ja s'haurien dut a terme proposes concretes com la millora de la il·luminació i la senyalització dels punts conflictius, com el pas de vianants del carrer Sant Isidre o el que hi ha davant del CAP".

ERC Sant Fost proposta "la instal·lació de miralls per millorar la incorporació en carrers com l'avinguda Catalunya, el carrer Girona, el carrer del Sot o la incorporació del camí de l'església vella". Els republicans defensen "elevar el pas de vianants del carrer Prat de la Riba a tocar de la B500, millorar la visibilitat i eixamplar la connexió del carrer de la Verge del Pilar amb la B500".

Crítiques al Govern d'IUSF i CiU

Xavier Conesa assenyala que les afirmacions del Govern -que defensa convertir la B500 en un carrer del poble i que el trànsit de vehicles de fora de Sant Fost s'ha de desviar- és "fer volar coloms".

ERC lamenta que "l'alcaldessa Montserrat Sanmartí faci d'aquest tema un argument electoral". El regidor republicà es compromet a continuar treballant des del poble i el Parlament de Catalunya "per defensar la proposta que esdevingui un treball conjunt dels veïns d'una forma consensuada".

Els republicans assenyalen que "seguiran amb la ma estesa per trobar consensos i millorar Sant Fost".

Share