Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El Cercle Podem Parets avala la candidatura de Paco Navarrete per formar part del Consell Ciutadà de Catalunya

Activista de la PAH de Mollet i extreballador de Panrico, Navarrete forma part de Podemos-Podem Parets des del setembre passat.

El Cercle de Podem-Podemos Parets ha avalat la candidatura presentada per Paco Navarrete per formar part del nou Consell Ciutadà de Catalunya. Fins al 14 de febrer no es coneixeran els resultats definitius de les votacions d'un procés que tot just acaba de començar amb la presentació de les candidatures tant a la Secretaria General com també al consell.

En el cas català s'han presentat 191 candidatures per optar als càrrecs de secretari/a general, pels 34 membres del Consell Ciutadà i pels 6 de la Comissió de Garanties Democràtiques.

Navarrete, nascut el 1958 a la província de Granada va traslladar-se als 5 anys a Ripollet, al Vallès Occidental. Extreballador de la firma Panrico -va perdre la feina el maig de 2012- va incorporar-se a la Plataforma de la Hipoteca després que aquest col·lectiu l'ajudés a evitar el seu desnonament.

Des d'aleshores es va convertir -tal com explica en la seva motivació de la candidatura- en "un activista compromès amb els problemes dels altres, ajudant a les famílies que arriben destrossades, exercint com a portaveu en plens com els de l'Ajuntament de Mollet per exigir el dret a la dignitat, participant en mobilitzacions com les del 15-M a Barcelona o el 22-M a Madrid".

El setembre de l'any passat, Paco Navarrete es va integrar al Cercle de Podem-Podemos Parets i des d'aleshores participa, de manera activa, en les comissions de treball sobretot de l'àrea social alhora que "comparteix l'entusiasme pel compromís, l'honestedat, la transparència i el treball desinteressat per canviar aquesta societat injusta".

Share