Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La plataforma 'Per la ruptura' convoca una assemblea oberta per aquest diumenge 1 de febrer a Mollet

L'objectiu és construir una candidatura independentista d'esquerres anticapitalista i municipalista per a les eleccions catalanes del 27 de novembre.

El pròxim diumenge 1 de febrer tindrà lloc, a les 10 hores, al Casal Popular el Tabaran de Mollet, una assemblea oberta de la plataforma " Per la ruptura". L'objectiu de la convocatòria és treballar "per construir una candidatura independentista d'esquerres anticapitalista i municipalista per a les eleccions autonòmiques del 27 de novembre, com a resposta a la triple crisi que viu el nostre país, nacional, social i democràtica".

A la trobada, oberta a totes les persones de l'àmbit de Mollet, Parets, Martorelles i de Sant Fost de Campsentelles que tinguin aquest objectiu es debatran diferents documents sobre el marc polític, el full de ruta cap a independència, el nom de la candidatura i la configuració de les llistes.

Share