Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El diputat de CiU Josep Rull parla a Parets sobre 'Què està passant a Catalunya'

El també secretari d'organització de CDC va participar a l'acte de l'agrupació paretana de Convergència Democràtica de Catalunya.

Més de 70 persones van assistir anit a la xerrada-sopar organitzada per la secció local de CDC a Parets del Vallès -al local de COREFO- i que va comptar amb la participació del secretari d'organització del partit, Josep Rull. El dirigent de la federació i diputat al Parlament va centrar el seu discurs en la realitat econòmica, social i cultural de Catalunya i de tot el procés del dret a decidir.

Rull també es va referir a l'elevada taxa d'atur que hi ha a Catalunya, a les relacions entre CDC i els seus socis de federació, Unió Democràtica, i en concret amb el seu líder Josep Antoni Duran i Lleida, i no va estalviar crítiques cap a la nova llei d'educació del ministre wert. El to distès de Rull va permetre que molts dels assistents a la xerrada traslladessin moltes de les seves inquietuds.

Un acte que va congregar a persones de diferents ideologies i que tenia lloc el mateix dia que una enquesta publicada per El Periódico situava ERC com a primera força en un sondeig en cas d'unes eleccions catalanes i on CiU, PSC i PPC perdien novament pes. Ara bé, el bloc partidari del dret a decidir superaria la norantena d'escons al Parlament de Catalunya.

Share