Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Tots els grups polítics de l'Ajuntament de Martorelles aproven la separació del Consorci Teledigital Mollet

La sortida de Vallès Visió es formalitzarà el 16 d’agost de 2015 si el nou govern decideix no continuar al Consorci.

El Ple Municipal de l’Ajuntament de Martorelles, en sessió ordinària celebrada aquest dilluns, ha acordat per unanimitat la separació de l’Ajuntament de Martorelles del Consorci Teledigital Mollet. El consistori ha aprovat aquesta separació tenint en compte els estatuts antics que obliguen als membres d'aquest ens a avisar sis mesos abans de la sortida.

La despesa anual que significa aquest servei, les noves formes de comunicació actuals i l’aportació de recursos cap a altres necessitats del municipi són els principals arguments de la proposta d’acord que va presentar el govern municipal a la sessió d'aquest dilluns.

L'alcalde, Romuald Velasco, explicava que "amb els estatuts nous podíem haver marxat d’immediat però haguéssim hagut de pagar 32.000 euros de penalització”.

La sortida oficial de Martorelles de Vallès Visió es formalitzarà el 16 d’agost de 2015 si el govern resultant de les eleccions municipals del maig decideix no continuar al Consorci Teledigital Mollet.

Velasco afegia "Deixem la decisió de seguir o no en el consorci al nou govern elegit al maig tal com vam acordar fa uns mesos entre tots els grups municipals”.

La marxa de Martorelles del canal deixaria el Consorci amb només 5 membres (Mollet, Parets, Montornès, Montmeló i Vallromanes) a l'espera dels nous governs que es formin després de les eleccions del 24 de maig.

Share