Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Relleu a la presidència de la Mancomunitat de Galzeran: Oriol Safont substitueix Romuald Velasco

El plenari d'aquest dilluns va aprovar la liquidació econòmica del 2012, amb 42.000 euros de saldo positiu, i es va aprovar la presentació d'un projecte conjunt al PUOSC.

L'alcalde de Vilanova del Vallès, Oriol Safont, és des d'ahir el nou president de la Mancomunitat de Galzeran en substitució de Romuald Velasco, alcalde de Martorelles. Safont ocuparà el càrrec en el decurs del proper any. D'aquesta manera es fa efectiu el canvi a la presidència anunciat quan aquest ens supramunicipal va aprovar la seva ampliació amb l'entrada de 3 noves localitats: Montornès, La Llagosta i Vilanova del Vallès.

La Mancomunitat, nascuda el 2009, va ser creada inicialment per Sant Fost de Campsentelles, Martorelles i Santa Maria de Martorelles amb l'objectiu de compartir serveis i obtenir recursos de finançament per a projectes en comú. Amb l'ampliació duta a terme durant el 2012 el nou ens dóna servei a una població d'uns 50.000 habitants. Durant l'any passat la Mancomunitat gairebé no va tenir despesa econòmica, per això es va tancar l'exercici amb un saldo positiu de 42.000 euros.

A més de la nova presidència ocupada per Oriol Safont, la resta de càrrecs de l'organisme queden de la següent manera. José A. Montero, vicepresident 1r, Alberto López, vicepresident 2n, Julián Trapero, vicepresident 3r, Montserrat Sanmartí, vicepresident 4art i Romuald Velasco, vicepresident 5è.

Share