Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Agustí Garcia i Miriam Rubio, del PSC de Montornès, renunciaran a l'acta de regidor en el ple d'aquest dijous

Tots dos edils van deixar la militància socialista en les últimes setmanes en desacord amb el nou projecte de l'agrupació local.

El Ple de l'Ajuntament de Montornès, previst per aquest dijous, donarà compte de la renúncia a l'acta de regidor d'Agustí Garcia i Miriam Rubio, edils del grup municipal socialista durant aquesta legislatura.

La decisió de tots dos arriba poques setmanes després que es donessin de baixa del Partit dels Socialistes de Catalunya perquè consideren que "s'ha acabat el projecte que hi havia fins ara al municipi", ha explicat Garcia a Digital Vallès.

Garcia ha afegit que "el més honest era posar a disposició del partit la seva acta de regidor'. Tot i que falten menys de tres mesos per les eleccions municipals del 24 de maig, l'agrupació local del PSC de Montornès ha demanat a Garcia i Rubio que renunciïn a la seva acta de regidor.

Converses amb Avancem i ERC

L'encara regidor socialista Agustí Garcia ha admès a Digital Vallès que ha mantingut contactes amb grups polítics com Avancem i ERC per parlar sobre nous projectes polítics al municipi. Garcia però ha desmentit que ara mateix existeixi un acord per concórrer en alguna candidatura a les properes eleccions municipals.

La que està a punt de finalitzar és la primera legislatura del regidor socialista a l'Ajuntament de Montornès que va ocupar el número 2 a la llista -liderada per Daniel Cortés- en els comicis de 2011. Dijous, a les 19.30 hores, el plenari donarà compte de la seva renúncia així com de la regidora Miriam Rubio.

Share