Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El PSC de Vilanova insta a la Generalitat a que declari incompatible l'activitat de la pedrera per la seva proximitat amb zones residencials

La regidora Marialluïsa Ferré i el diputat Jordi Terrades han explicat les darreres accions que els socialistes han dut a terme a la cambra catalana.

El grup municipal socialista a l'Ajuntament de Vilanova del Vallès ha denunciat aquest dimarts en roda de premsa les actuacions de l'alcalde Oriol Safont en relació a la pedrera de Santa Quitèria. El PSC no està d'acord amb els "incompliments urbanístics, amb els procediments emprats i amb l'incompliment reiterat de les mesures mediambientals".

La regidora Marialluïsa Ferré ha recordat que el PSC sempre ha estat en contra de la continuïtat d'aquestes activitats perquè el paratge forma part de la Serralada Litoral i és un espai protegit. Ferré va més enllà i afirma que "l'equip de govern d'Unitat per Vilanova ha estat més a prop de l'empresa beneficiària que no pas dels veïns".

Al Parlament el PSC ja ha presentat una proposta de resolució i una pregunta

El diputat, Jordi Terrades, ha explicat que el seu grup parlamentari va presentar una proposta de resolució a la Comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament el març passat que encara no s'ha debatut on el PSC "instava a la Generalitat a declarar incompatible l'activitat de la pedrera per la seva proximitat a les zones residencials, a no autoritzar la planta de gestió de residus, donat que està en els límits d'un espai protegit i a incorporar l'espai de Sant Quitèria del terme de Vilanova del Vallès en el Pla d'Espais d'Interès Natural (PEIN) de la Serralada Litoral.

Terrades va entrar el març passat una pregunta al Parlament per saber quins van ser els motius per no ampliar l'espai natural en el terme de Vilanova del Vallès de la Serralada Litoral com a "espai especial de protecció"

 

Share