Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El PSC de la Llagosta convida a totes les forces amb representació al plenari a formar part del govern municipal

Durant el ple d'investidura, el nou alcalde Oscar Sierra va afirmar que 'els programes electorals són molt semblants" i volen millorar La Llagosta.

El Partit dels Socialistes de Catalunya de la Llagosta manté obertes les converses amb els diferents partits amb representació municipal amb l'objectiu de formar un govern sòlid i plural "que reculli el sentir de la ciutadania", segons han informat en nota de premsa.

Per això, el PSC de la Llagosta fa una crida a tots els partits polítics "sense excloure a ningú, per sumar esforços i construir un projecte comú des de l'enteniment i la pluralitat, més enllà de les ideologies".

Durant el ple d'investidura, el nou alcalde de la Llagosta, Oscar Sierra, va afirmar que "els programes electorals per a la Llagosta són molt semblants i tots tenen un objectiu comú: millorar-la".

Sierra ha manifestat que “encara que podem governar en minoria, entenem que una part de la ciutadania ha recolzat altres opcions polítiques i creiem que és positiu que estiguin representades al govern municipal”.

Per aquest motiu: "volem formar un govern de pluralitat, com desitja la ciutadania, perquè la Llagosta segueixi avançant", ha dit el nou batlle socialista.

Després de les eleccions municipals del 24 de maig, el PSC ha mantingut diverses reunions amb tots els partits amb representació municipal sense que, de moment, s'hagi aconseguit tancar un acord de govern.

El PSC té 7 regidors al plenari, ICV-EUiA 5, C's 2, ERC 1, CiU 1 i el PP 1.

Share