Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Un tripartit entre el PSC, PP i CiU governarà l'Ajuntament de La Llagosta els propers 4 anys

Segons se'n desprèn del decret de delegació de regidories, Jaume Bonallach i Mireia Egea s'incorporaran al govern socialista fins ara en minoria.

L'alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, va signar aquest dilluns al vespre el decret de delegació de regidories i de formació del nou Govern municipal, del qual es donarà compte durant el Ple convocat per a aquest dijous a partir de les 19 hores a la Sala de Plens de la Casa de la Vila.

Segons se'n desprèn del document, un tripartit entre el PSC-PSOE, PP i CiU governarà l'Ajuntament de La Llagosta fins al 2019.

Així la Junta de Govern Local estarà formada per l'alcalde i els cinc tinents d'Alcaldia, que seran, per aquest ordre, Mariano García Cividanes (PSC), Raúl Valero Martínez (PSC), Jordi Jiménez Rodríguez (PSC), Jaume Bonallach Aguado (PP) i Mireia Egea i Clotet (CDC).

A més, l'Ajuntament de la Llagosta tindrà tres àrees de treball: Planificació i Territori, presidida per Raúl Valero (PSC); Serveis a les persones, presidida per Mariano García (PSC), i Economia, Administració i Comunicació, presidida per Concepción Jiménez Cruz (PSC).

L’Alcaldia es reserva les competències referides a Ocupació i Promoció Econòmica, Informació i Atenció a la ciutadania i Comunicació i Relacions Institucionals.

Els regidors amb dedicació exclusiva passaran de ser tres a jornada completa fins a dos a jornada completa i un a mitja jornada. A més, l'alcalde de la Llagosta no començarà a cobrar el seu sou fins al 23 de juliol.

Nou Cartipàs Municipal

En un comunicat de premsa, l'Ajuntament de La Llagosta ha fet pública la nova distribució de responsabilitats:

Concepción Jiménez Cruz (PSC), regidora d'Economia, Hisenda, Recursos Humans i Igualtat

Mariano Garcia Cividanes (PSC), regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Civisme i convivència i Cultura

Raúl Valero (PSC), regidor de Planificació i Actuacions Estratègiques, Urbanisme i Indústria.

Antonia Illescas Martínez (PSC), regidora de Gent Gran, Cooperació, Solidaritat i Serveis Socials

Jordi Jiménez Rodríguez (PSC), regidor d'Habitatge, Serveis municipals, Obres i Via pública, Mobilitat i transport, Medi Ambient i Sostenibilitat i Esports

Francisco Javier Ruiz Escobar (PSC), regidor d'Infància, Diversitat i Ciutadania, Joventut i Societat del Coneixement

Jaume Bonallach Aguado (PP), regidor de Comerç, Consum i Participació Ciutadana

Mireia Egea i Clotet (CDC), regidora de Salut Pública i Educació

Crítiques de Sierra a l'anterior Govern

L'alcalde, Óscar Sierra, ha explicat que durant aquests primers dies de mandat municipal ha trobat a faltar “una memòria de l'anterior alcalde amb els temes importants pendents, que malauradament no estava a sobre de la taula”.

Sierra ha afegit que el nou Govern municipal “mantindrà les portes obertes a tothom que es vulgui afegir a aquest equip de treball estable per als propers quatre anys”.

Share