Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Canviem Mollet diu que la signatura de l'acord amb totes les forces 'no és cap xec en blanc' per a Monràs

La Coalició d'esquerres "vetllarà de manera contínua i ferma pel compliment d’aquest acord, per millorar-lo i per denunciar" les males pràctiques.

El grup municipal Canviem Mollet, amb 7 regidors al plenari, va signar aquest dimarts l’acord amb la resta de forces polítiques però, en un comunicat de premsa, ha volgut deixar clar que "no és cap xec en blanc per governar com s’ha fet fins ara".

Canviem assenyala que "el resultant de les eleccions del passat 24 de maig, és plural i divers, i s’obre una nova legislatura on, de manera molt especial, les relacions entre els grups del consistori i amb la ciutadania, juguen un paper important, i on és necessari innovar i millorar, si volem un ajuntament transparent, plural, participatiu i dialogant".

Si Canviem Mollet s'ha sumat a aquest acord és "per incidir en les formes de governar d’ara endavant, per fer possible aquest canvi", assenyalen en el seu comunicat.

La Coalició destaca com a elements claus de les seves aportacions fetes: l’impuls a la transparència, treballar per una bona convivència i cohesió social, incrementar i ampliar les vies de participació de la ciutadania, la creació de noves comissions sobre àmbits prioritaris o la revisió del Reglament Orgànic Municipal.

D’altra banda, propostes entorn al paper dels grups municipals, ressaltant la necessitat de tenir a l’abast recursos mitjans i tècnics per a poder dur a terme la seva tasca, com a representants electes, i entre d’altres la transmissió d’informació als grups de forma telemàtica.

Per Canviem Mollet, la signatura d’aquest acord no és cap xec en blanc, sinó "un gest que les coses es poden fer diferent, si realment hi ha voluntat política, i que Canviem Mollet en vol ser part".

Per últim assenyalen que "vetllaran de manera contínua i ferma pel compliment d’aquest acord, per millorar-lo i per denunciar les pràctiques que s’allunyin d’una gestió que no tingui en compte la voluntat ciutadana".

Share