Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El 94% de la militància d’EUiA Mollet avala l’inici d’acord de confluència de cara a les eleccions del 27S

La candidatura posarà l’accent en el rescat social i en el final de les retallades en drets socials i serveis públics.

El passat dijous 16 de juliol la militància d’EUiA de tota Catalunya estava cridada a votar presencialment en el referèndum d'aprovació de l'inici de l'acord polític de confluència per a la candidatura a les eleccions catalanes del 27 de setembre. L’Assemblea d’EUiA Mollet va habilitar el seu local del Carrer Francesc Macià 73 com a centre de votació, en el qual també estaven designades a votar les assemblees locals de Parets i Caldes de Montbui.

Un cop tancada la votació i realitzat l’escrutini corresponent, un 94% de la militància va donar el seu vot afirmatiu per validar l’inici d’acord de confluència amb ICV, Podem i Procés Constituent.

El gairebé 6% restant va optar per l’abstenció, sense que es produís cap vot en contra.


Esquerra Unida i Alternativa, Procés Constituent, Iniciativa per Catalunya Verds i Podem han arribat a un inici d’acord per fer una candidatura de confluència per concórrer conjuntament a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 27 de setembre.

L’inici d’acord recull unes bases programàtiques comunes que posen l’accent en el rescat social i el final de les retallades en drets socials i serveis públics, la regeneració democràtica, la transparència i la lluita contra la corrupció, i l’exercici efectiu del dret a decidir amb l’obertura d’un Procés Constituent per definir un nou estatus polític de Catalunya.

Share