Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Mollet emetrà a partir d'aquest dimecres els plens municipals, en directe, a través del web municipal

La mesura, que forma part de l'Acord per Mollet, arriba quatre anys després que l'alcalde Josep Monràs ja es va comprometre a fer-ho.

Quatre anys després i gràcies a la seva minoria 'precària', l'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha acceptat la proposta d'emetre els plens municipals, en directe, a través de la pàgina web municipal. La sessió extraordinària d'aquest dimecres, amb el sorteig dels membres de les meses electorals, serà la primera que l'Ajuntament ofereixi a la ciutadania.

Amb aquesta mesura, el Govern del PSC-PSOE amb només 7 dels 25 regidors del plenari implementa una de les actuacions que formen part de l’Acord per Mollet, signat per tots els grups municipals el passat juliol.

La mesura respon "a la necessitat d’innovació en la prestació dels serveis públics com a eix de treball transversal de totes les àrees municipals", assenyala en un comunicat l'Ajuntament.

Quatre d'anys d'incompliment

El març de 2011 i a poc de la campanya electoral, el grup municipal d'Ara Mollet ERC es va comprometre a retransmetre els plens municipals si formava part del govern i per demostrar-ho va iniciar les retransmissions a través de la seva pàgina web.

Després dels comicis de 2011, el juny de 2011, l'alcalde socialista Josep Monràs va assolir el compromís i va anunciar que es faria efectiu a partir del gener de 2012. Però durant tota la legislatura passada les retransmissions les va continuar oferint el grup d'Ara Mollet ERC al seu web municipal.

La pèrdua de 5 regidors en els comicis del passat 24 de maig i la situació precària del PSC en el govern, malgrat disposar d'acords de governabilitat, ha desencallat una de les demandes històriques dels republicans.

Així, a l’Acord per Mollet, consensuat per tots els grups municipals, es va decidir "avançar en la implantació de les tecnologies de la informació i la comunicació, aprofitant els avantatges que aporten en la millora de la gestió i dels serveis públics".

Per seguir els plens en directe, només caldrà entrar a la pàgina web municipal (www.molletvalles.cat). A la pàgina principal hi haurà un accés directe que estarà operatiu quan comenci la sessió plenària.

Els plens es podran visualitzar des de qualsevol ordinador amb els navegadors Internet Explorer, Mozilla Firefox i Safari, caldrà tenir instal·lat el programa QuickTime, que es pot descarregar de forma gratuïta a internet.

Share