Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Es dissol l'Assemblea Territorial del Baix Vallès de Procés Constituent

El moviment, nascut l'abril de 2013, valora positivament el treball realitzat al llarg de la seva trajectòria.

La reunió de l'Assemblea Territorial del Baix Vallès, celebrada el passat 14 de setembre, va acordar la seva dissolució després de constatar-se que aquest moviment polític no participaria a cap de les candidatures que s'han format per concorre a les eleccions al Parlament de Catalunya previstes pel pròxim 27 de setembre.

Procés Constituent va néixer l’abril de 2013 amb el propòsit "d’iniciar un procés des de baix, creant espais de trobada entre el màxim nombre de col•lectius i persones a barris i pobles, per tal de bastir una nova eina plural i diversa i articular una candidatura el més àmplia possible per a les eleccions al Parlament de Catalunya".

El moviment tenia com a objectiu defensar la convocatòria d’una Assemblea Constituent per definir "quin nou model d'estat i d’ordenació sòcio-econòmica" volia la ciutadania.

En un comunicat de premsa, Procés Constituent assenyala que "després de mesos de debat i de contactes amb diverses formacions polítiques cercant  un ampli acord, després de les variades experiències en les eleccions municipals, i davant l’evidència que els objectius inicials no s’havien aconseguit" han decidit la seva dissolució.

Malgrat tot el moviment considera "molt profitós el treball realitzat durant tots aquests mesos, especialment el de continguts de diversos àmbits, considerant-los molt útils de cara al debat constituent que hauria de continuar viu a partir del 27 de setembre".

Share